Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Bejárati ajtó szigetelésének...

Bejárati ajtó szigetelésének megoldása. Mivel?

Figyelt kérdés
Házunkon 2 bejárati ajtó van,ebből csak az egyiket használjuk,a másikat viszont szeretném valahogy leszigetelni,mert télen nagyon jön be a hideg.Legjobb lenne befalazni?Ezt most anyagilag nem tudom megoldani.Milyen megoldások jöhetnek szóba?Ötletek?
2010. szept. 8. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Purfix, sziló, purhab...
2010. szept. 8. 17:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem én,csak az a baj,hogy maga az ajtó is nagyon vékony!
2010. szept. 8. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem használod az ajtót, akkor Nikecell vagy Isover a kellő vastagságban + gipszkarton. Ez házilag is megoldható.
2010. szept. 8. 18:05
 4/7 anonim válasza:
beton
2010. szept. 8. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

kivülről nikecell a m2 ára valami 2e ft.körül van. Azt kellene felragaszthatnod rá.

vagy nem akarsz maradandó nyomokat?

2010. szept. 8. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Csinálsz lécekből egy keretet az ajtó peremére körbe. Odacsavarozod, vagy odaszögeled. Ezután hungarocell táblát a megfelelő méretre vágod, benyomod a keretbe, hogy az szorosan tartsa.

Esetleg a végén a keretre rászögezel egy akkora farostlemez táblát, mint az ajtó.

Szerintem így már jobban fog szigetelni és házilag is pár ezer ft-ból megvan.

Én így szigeteltem a padlásfeljáró ajtaját.

2010. szept. 8. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is 2 bejárati ajtónk van, de csak az egyiket használjuk. A másik elé tettünk egy polcot (magasabb és szélesebb, mint az ajtó) és a polc meg az ajtó közé kartonlapot (mivel a polcnak nincs háta) Jól szigetel és egy csomó cuccot el tudunk rakni. (cipőket, táskákat, ilyesmiket tettünk rá)
2010. szept. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!