Nem tudom zárból kivenni kulcsot,mit próbáljak meg?
Másoltattam kulcsot,bele is ment simán,de kihúzni nem tudom.Forog,nyit-zár,de kivenni sehogy nem tudom..
Nem hajolt el,de nem engedi kihúzni.Mit próbáljak meg?
Az a fajta,fel kell nyomni kilincset,úgy lehet zárni,elég speckos 1900ft kulcs is másik.
Ahogy írták,sajnos a készitő nem sorjázta le . erősen kell húzni,ha kell akkor fogóval.Ha belement ki is kell jönnie .
csiszoló vászonnal csiszold meg a fogait.
Lehet kijön ha felmelegíted vagy jobban lehűtöd.
Oldalt a zárnyelv alatt van egy kis csavar, azt kilazítva kijön az egész zárbetét.
Ha beletörne 5-8 ezerért árulnak új zárbetétet és jár hozzá 3-5 kulcs is.
Megoldódott a probléma?
Ilyenkor amúgy vissza kell mennie ahhoz, aki másolta a kulcsot. Ki kell mennie helyszínre és megoldania a problémát. Ha nem teszi, akkor jelezni kell neki, hogy akkor a kihívott szakember munkadíját kell megfizetnie, mivel hibázott a másoláskor.
Megoldodott,válaszokat köszönöm.
Hívtam szakembert,kivette zárat s kiütötte kulcsot.5ezer ft volt,1900ft kulcs ami kuka.
Visszavihettem volna,de Én voltam hülye míg vártam pont reklamált más is,nem jó lakatba kulcs amit másolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!