Kender vagy teflonszalag?
Én mindig teflont használok, nem szeretem a kendert. Vannak már egyébként paszták is, bár én még nem próbáltam.
Szerintem már régen el lehetne felejteni a kendert meg a teflont.
A 4-es által belinkelt pasztát használom vízhez, gázhoz már hosszú évek óta.
Praktikus, egyszerű, gyors és pl. nem tudja elnyírni a menet mint ahogyan a kócot vagy a teflonszalagot.
Pont azért kérdeztem, mert manapság minden változik, és hogy most mi a modi.
Ez a paszta sokág eláll felbontás után? Milyen állapotú lesz 1-2 év után, ha cserélni kell a csapot? Könnyen eltávolitható.
#5-ös vagyok.
Önmagában használható vízhez és gázhoz is. A megszáradt tömítés nem ragasztja össze a meneteket, "csak" tömíti. Ezért könnyedén oldható évek múlva is, mintha ott se lenne.
Ráadásul filléres tétel és kis helyen elfér.
A legtöbb esetben az összeszerelt kisnyomású szerelvények pár perc után már használatba vehetőek.
Ha esetleg kotyog a menet, akkor meg kell várni az átkeményedést.
Javaslom elolvasni a belinkelt tömítő melletti leírást, mert minden fontos dolog ott van leírva.
Lényeges még, hogy a menetek szárazak legyenek.
100%-osan tömít, és a felesleget kitermeli kívülre, ahonnan egy nedves ronggyal letörölhető még frissiben.
(Kézről nehezen jön le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!