Ha hívok egy lakatost, hogy nyissa ki a zárat, mert nem nyílik a bejárati ajtóm, igazolnom kell, hogy valóban ott lakom? Hogyan, ha a papírjaim bent vannak a lakásban?
Nem az az állatfajta vagyok, amelyik mindenhova viszi. :)
Egyébként igen, nálam volt. De na és? Internet nincs rajta. Anélkül meg mit bizonyíthatnék vele?
"Elég lenne, ha a wifi elhordana a bejáratig..."
Akkor hogy bizonyíthatnám be, hogy az enyém a lakás?
"A lakcímkártya és a személyi fotóját mutatva a telefonodon, a saját wifidet használva a bejáratod előtt például?"
Na de ha nem oda szól a lakcímkártya, ahol kizártam magam?
"Néha egészen fejem verem a falba, hogy tudtátok megérni a felnőtt kort..."
Én már akkor felnőtt voltam, amikor még a vezetékes telefon se volt bevezetve. :)
"Néha egészen fejem verem a falba, hogy tudtátok megérni a felnőtt kort..."
Én is fejbe verem a falat azon, hogy szerinted egy wifi hozzáférés kódja alkalmas a személy kilétének igazolására... Majd én is a buszállomás wifi kódját mutogatom a rendőrségnek, ha megkérdik ki vagyok.
"Nem igazolnod kell magatokat okosok, egy lakatos bizalmát kell elnyerni."
Ha én lennék a lakatos, az én bizalmamat úgy tudná elnyerni, aki rábök a lakásra, hogy na ezt nyissam ki, ha igazolná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!