Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Légszűrő/porszűrő légkeverő...

Légszűrő/porszűrő légkeverő berendezés otthonra por ellen?

Figyelt kérdés

Nincs semmi allergiám tehát nem antiallergén szupertisztaságra gondolok. Egyszerűen idegesít a por ami elég hamar felgyülik újra minden felületen még ha csak vékony rétegben is.Körülményes takarítgatni és igazából csak azért zavaró mert lehet akármilyen rend és tisztaság ez mindig ott van és erre nem tudsz vigyázni.

Olyasmire gondolok konkrétan mint ami autóban van annyi különbséggel, hogy nem egy légszűrőn át engedem be és cserélem a külső/belső levegőt hanem belső levegőt keringtetném át egy szűrőn.

Gondoltam már arra, hogy DIY mód egy dobozba berakni két pc ventillátort meg egy légszűrőt közéjük de gondolom csak van valaki aki kitalált már erre egy berendezést.

Én viszont nem találtam konkrétan olyat ami kifejezetten a porszemcséket szűrné ki a levegőből. Lehetőleg nem valami olcsó gagyi kisteljesítményű dolog kéne mert nagyobb szobáról van szó.

#légszűrő #porszűrő #levegőkeringtető
2021. nov. 17. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálam itthon ilyen működik a járvány kezdete óta.

Mindenféle teljesítményű létezik, így teljesen felesleges legyártani.

Készülékből lehet olcsóbbat is találni, viszont a szűrő ára többnyire húzós.

(Ettől sajnos még lesz otthon por.)

[link]

2021. nov. 17. 16:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezeket ismertem ezért is írtam, hogy kifejezetten olyan kellene, ami a port összegyüjteni vagy a keresztűlfújt levegőből felfogja egy szűrőbe.
2021. nov. 17. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!