Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Megérné ilyen kis láncfűrészt...

Senior Séf kérdése:

Megérné ilyen kis láncfűrészt venni?

Figyelt kérdés
Évente egyszer, ilyenkor ősszel 8-10 db 8-10 cm-es fácskát kell kivágnom. A benzinest rühellem rángatni, az elektromoshoz nem éri meg kihúzni a 70 m hosszabbítót, a kézifűrésszel gyakran nem férek hozzá, stb. Jó egy ilyen kis csettegó?

2021. nov. 6. 16:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vannak egykezes gallyazók is. Igaz rángatni kell de iszonyat kényelmesek a gyümölcsösben.
2021. nov. 11. 19:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél az kb egy szezon után menne a kukába..

Nem tudom hogy mennyi rá a kereted, de én inkább egy ilyet vennék!

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=N5q-Q26E4_0&list=LL&index=27..

[link]

2021. dec. 16. 14:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utsó. Magam is kokettáltam egy ilyen géppel, de tapasztalatom szerint az aakus gépek legfeljebb 5-6 évig bírják aksicsere nélkül. Annyi idő alatt meg nem vágnék össze 1 m3 fát se. A házhoz közel a hálózatról működő gépet használom ugyanis.
2021. dec. 18. 10:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezek a makita akksik lagalább 500 töltést bírnak anélkül hogy rosszabb lenne a hatásfokuk, csak utána kezdenek hanyatlani.

Így ahogy írod szerinte 15-20 évig nem lenne vele gondod.

2021. dec. 18. 11:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg hogy a Makitának ezen a fűrészen kívül még 170 különböző akkus gépe van amibe ez az aksi passzol.

Ha később eszedbe jutna hogy kéne még valamilyen akkus gép, pl akkus sövényvágó, lombfúvó, fűkasza, flex, dekopírfűrész, ácskörfűrész, fúró, lámpa, permetező, és most csak egy párat írtam a 170-ből, ezekbe mindbe jó ez a 18V-os aksi.

2021. dec. 18. 16:38
 16/19 A kérdező kommentje:
Na, bazky+ Most aztán bogarat ültettél a fülembe! Esküszöm,, kell egy ilyen nekem! Köszi!!! ((Biz' isten, sajnálom, hogy csak egy zöldet tudok nyomni neked.)
2021. dec. 19. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:

:))

Én idén vettem kettőt is, Egy ilyen kicsit mint amit neked is linkeltem, meg egy nagyobb két aksisat. (van egy fél hektáros ilyen bozótosabb erdőm)

Minden túlzás nélkül mondom, hogy bőven a várakozásomon felül teljesítenek.

Amit a képen látsz, 2 délután alatt csináltam, kizárólag ezzel a két fűrésszel. [link]

(Persze csere aksik is voltak nálam)

2021. dec. 19. 11:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Rosszul emlékeztem. 😅

Nem 170, hanem több mint 360. [link]

2021. dec. 19. 17:36
 19/19 A kérdező kommentje:
Ekkora területhez valóban megéri.
2021. dec. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!