Van értelme otthon fazekaskodni?
Van még valami értelme foglalkozni vele, vagy már 0 a a kereslet rá? Régen szerettem - igaz nem agyaggal, hanem gyurmával - foglalkozni, képes voltam délutánokat végigszobrászkodni, ezt-azt összegyúrni.
Korong + kemence az alap, de ha eladhatatlan egy tányér, egy váza, akkor értelme nem sok van, mert még az árát se hozza vissza.
Ide vágó kérdés még, eladható-e végzettség nélkül a fazekas-termék, mint ajándéktárgy?
Ez utóbbit ugyan meg tudnám nézni listából, csak most nincs annyi időm. Köszönöm!
A Viszkis remekül megél belőle. Amikor éppen nem alkot, akkor vásározik.
Nyilván el kell végezni ehhez egy keramikus kézműves szakképzést (ő a börtönben kitanulta), utána egy piacfelmérés.
Eldöntöd, hogy mázas köcsögöket csinálsz dömpingben, vagy valami egyedi stílusirányba indulsz, mint pl. Kovács Margit.
Vagy 20 évig voltam jelen az ajándéktárgyak piacán.
Nagyon mérsékelt volt a kereslet ilyesmire, ráadásul -ahogyan fentebb már írták is- a kínai árukkal és árakkal nem tudsz versenyezni.
Ahhoz viszont semmiféle végzettség nem kell, hogy pl. bolhapiacokon áruljad a hobbi-termékeidet.
A vásárokban ahol már komolyabb területdíj van, ott nem lesz kifizetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!