Van értelme a multitooloknak? Azokra a fogókra gondolok amik nyelében több kés, csavar található. Hasznos lehet, vagy csak szemfényvesztés?
Figyelt kérdés
Autóba szeretnék magamnál tartani pár szerszámot, kést.
Azt a tanácsot kaptam, hogy ne gondoljam túl, egy multitool elég, de nem vagyok meggyőződve.
Mit gondoltok?
2021. máj. 19. 11:23
1/7 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy egyszerre csak egyetlen alkalmazást tudsz használni és ezekben az egyes szerszámok nem éppen jó minöségüek.
Ártanin nem árt, de igazán nem sokra jók.
2/7 anonim válasza:
Külön szerszámok sokkal jobbak, ezek a muktitoolok jók valamire de úgy igazából semmire. Pl a multitool fogóval nem tudsz annyi erőt kifejteni mint egy normál fogóval. Vegyél külön szerszámokat.
3/7 anonim válasza:
Annak akinek valóban kell használnia hasznos. Ha csak azért akarsz egyet, hogy "legyen nálad vész esetére" akkor soha nem fogod használni.
4/7 anonim válasza:
Autóba felesleges, ezeknek pont az a lényge, hogy a zsebedben elférjen, ahova egy rendes harapófogó+2 csavarhúzó+kés nem lenne célszerű. Tényleg jó, nekem is van, de autóba biztosan nem vennék. Kínai piacosat egyébként sem ajánlaom, azok egyből szétesnek, ha 15 ezret nem szánsz rá, inkább ne vegyél, csak szenvedni fogsz vele. Az autóba annyiért meg komplett szerszámkészletet veszel kofferben.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jótanácsokat!
2021. máj. 19. 15:20
6/7 anonim válasza:
Én multitoolt akkor használok, ha hirtelen kell valamit csinálni és több idő lenne megkeresni a megfelelő szerszámot. A múltkor például meglazult egy csavar az ablaknál, arra tökéletes volt a multitool, hogy gyorsan visszahúzzam... Ennél komolyabb műveletekre viszont rendes szerszám.
7/7 anonim válasza:
A fentiekhez annyit tennék hozzá, hogy tudsz venni ezerötszázért is, meg hatvanezer forintért is.
Az olcsó nem mindig vacak, de szerszámokból fillérest venni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!