Praktiker vagy OBI?
"egyes gyártmányokat tekintve meg megegyeznek egymással"
Hát nem tudom mire gondolsz, de nálunk az OBI-ban olyan ócska szalagokat lehet venni, hogy nekem sül le a bőr a képemről. A szigetelőszalag elmálik, a maszkolószalag nem ragad és ilyenek... Praktikerben ilyen ócskát még nem kaptam, de az is igaz, hogy drága, szóval nem mondom, hogy isteníteni kell. Van néhány minőségi termék, ami a Praktikerben is van, csak az OBI olcsóbban árulja, de ennyi pozitívum van, amit el tudok róla mondani.
Régebben úgy voltam vele, hogy minőségre ugyanolyan jók a termékeik, de árban az OBI jóval drágább, Praktiker megfizethetőbb. Mostanra viszont már az OBI-nak is reálisabb árai vannak, sokkal kiegyenlítettebb a dolog! Bármiről legyen szó, megnézem a design-t, hogy mi tetszik leginkább, és azt veszem meg, áruháztól függetlenül, valamit itt, valamit ott!
2016-ban vettük a mostani házunkat, 62 m², és a komplett belső felújításhoz összesen 800-850 ezer Ft körül vásátoltunk be a Praktikerben. Fürdőszobabútor, konyhabútor, étkezőasztal - jól összeszerelve elég stabil, masszív darabok! "Brunello" járólap 1300 Ft/m² volt akkor - silány minőség, jónéhány darab már kopott a széleinél, és repedezett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!