Új felső redőnytokos műanyag ablakot rendeltem.Szóltam, hogy oldalt 2 cm xps-t teszünk majd fel.Így az ablakra tettek 5 cm-es toktoldót. Felszerelés után láttam, hogy a redőnysín közvetlen a falnál van. A redőnysínnek nem a kereten kellene futni?
Persze, nem fizetsz!
Nem ez volt megbeszélve. Mit gondoltak, miért kellett a toktoldó? Ennyire tompák nem lehetnek!
Egyébként az elképzelésük az jó, rálehet szigetelni úgy, hogy kvázi a szigetelésben lesz a redőnysín és mostanában jellemzően így is csinálják. Sőt, akár redőnytokra is rászigetelnek, így teljesen el van dugva a redőny. Abban is igazuk van, hogy nem lesz kicserélve, örökösek ezek a redőnyök. Ugyanakkor gondolom én, aki felmérte a méreteket, az javasolta neked a toktoldót, nem Te, laikusként találtad azt ki, hogy kell! És feltételezem elmondta, hogy a szigetelés miatt szükséges a toktoldó. Így igen, az a helyzet áll fönn, amit írtál, hogy a toktoldó az teljességgel felesleges volt! Aki a redőny méreteit felvette, leadta rendelésben, az hibázott, Őt terheli a felelősség! Ha nem hajlandók kicserélni, akkor nem kell érte fizetni, ennyit tehetsz. Kifizeted az ablakokat, annak beépítését, a redőnyüket meg vigyék oda, ahová akarják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!