Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kaptam egy varrógépet viszont...

Kaptam egy varrógépet viszont nem akar varrni. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok, gyakorlashoz kaptam ezt a gépet. Ha kézzel mozgatom a tűt megy, viszont pedállal már nem. A cérnát feltudja csavarni, ott is átállítottam arra hogy amibe a szálat(?) akasztod ne forogjon nem tudom mi lehet a baja, a kábel egy helyen kicsit össze van roncsolódva, de ha az lenne a baj a cérnát sem forgatná nem? A tűben egyenlőre nincs cérna úgy próbáltam ki. Levettük a tetejét gépnek viszont nemtudom mit kéne ott nézni.

2021. szept. 24. 19:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Nincs benne égő. Lehet az a probléma?
2021. szept. 24. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Első kérdés, be van dugva?

Lehet, hogy a vezeték van eltörve.

Amúgy nem, a tű akkor is megy kézzel forgatva, ha nincs áram alatt.

2021. szept. 24. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, lehet félreolvastam a leírásod. Nekem ilyenkor már nem forog az agyam.

Egy háztartási gépről beszélünk gondolom. (Szerintem gyakorláshoz nem iparit vettél.) Az égő hiánya nem kéne, hogy probléma legyen. A gép orsózni tud akkor, és vissza is állítottad utána.(Háztartásinál amire rárakod az orsót, azt tudod "húzgálni".)

2021. szept. 24. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg azt akitől kaptad. Ha csak orsózik, akkor át kell állítani varráshoz. Mindegyiket másképpen.

Nézni hiába nézel, azzal nem lesz jó. Ennyiből amúgysem lehet neked segíteni

2021. szept. 24. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Kár, hogy a segítséget kérő leírás is igencsak hiányos, mondhatnám gyenge, nem lehet megérteni, hogy mi a gondod, ha azt se tudod, hogyan működik a gép. Nem írtad le, hogy modern elektromechanikus (villanymotor hajtotta) vagy régi lábhajtós gépről van-e szó.
2021. szept. 24. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a gép neve?
2021. szept. 24. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!