Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Inverteres hegesztött akarok...

Géza báttya kérdése:

Inverteres hegesztött akarok venni mijet?

Figyelt kérdés
otthoni bargácsoláshoz inverteres hegesztött akarok venni.Van valakinek véleménye 20000ft alatti hegesztöröl kinai vagy orosz márkákrol amit a neten árulnak pl_Stromo_straus _kraft Dele STB

2021. szept. 13. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Én is a Jófogáson vettem attól a pacektól egy Gerrald mma-200 ukrán gépet. Tulajdonképpen ez is kínai féle de nem az a gazdasági selejt amit piacon és egyéb gagyi weboldalakon árulnak tizenezrekért. Ebben valóban minőségi és védelemmel ellátott 4x45 amperes IGBT tranzisztor van (180 amperes plafont bír), két normális minőségi puffer kondenzátor, rendezett és teljes jól felépített belvilág, az integrált áramkörök, szűrők sem hiányoznak a helyükről, erős alaplap és sodrott impregnált rézhuzal a torroid balun tekercsen nem pedig ócska alumínium ami azonnal elég vagy jobb esetben folyton kiold a hővédője. A test és munkakábel is jóval vastagabb mint a kínai társai és szintén réz mert sajnos a gagyikban is alumínium van. A pajzs olyan amilyen, a koffer tök szuper. Eddig 2.5mm pálcával hegesztettem, egyszer sem állt meg a munka és viszi rendesen a bázikust is. Nyilván a 200 Amperes érték ebben is túlzás de nem próbáltam kitekerni mert ki tudja lehet nem bírta volna a 16 amperes kismegszakító vagy a Tesco-s hosszabbító kábelem. Szóval összességében nagyon elégedett vagyok vele. Nézegetem vásárlás előtt a hasonló árú amúgy szintén kínai IWELD gépeket is de inkább ennél döntöttem mert azok egy vicc és marketing ebben az árkategóriában.
2021. szept. 16. 23:29
 12/14 Majatom ***** válasza:
10-es. Akkor úgy fogalmazok, hogy a kijelzőjén 180 A van, amikor a 2,5-ös pálcát hegesztem vele. Az, hogy a valóságban az csak 100, vagy 80 Amper, éppen hidegen hagy, amíg barkács célra 20.000-ért teszi a dolgát. Egyébként nekem sem kellett egyszer sem megállni vele túlmelegedés miatt. Barkácsolásnál nyilván nem fogok 5-ös pálcát hegeszteni vele, de a kérdés nem is erre irányult. Aki napi 4-5 órát akar hegeszteni, az nem ilyen gépet vesz.
2021. szept. 17. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hetra. 1000éves cég. Nézd meg a kissebeket. 220 Ah. 30 000Ft körül.
2021. szept. 18. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Plusz egy pont a Hetrának mert tudja a 10 ampert extravékony lemezekhez.
2021. okt. 4. 04:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!