Milyen szerszámokat érdemes beszerezni, ha elköltözöm otthonról?
Most fogok elköltözni, otthonról nem igazán tudok semmilyen szerszámot elvinni. Milyen szerszámokat érdemes beszerezni egy kezdő háztartásba?
Amiket eddig végiggondoltam, és szeretnék venni: csavarhúzó készlet, villáskulcs készlet, imbuszkulcs készlet, kalapács, csípőfogó, kombinált fogó,csavarozógép, fúrógép, fúrófejek (beton, fa, fém), dekopír fűrész.
Van esetleg valami jó szett, amit ajánlani tudtok? Illetve márkában is segítséget kérnék. Nyilván nem prémium-ipari minőségű gépeket szeretnék venni, de nem szeretném, hogy megpusztuljak mire egy karnist felrakok a panelban.
"nem igazán tudok semmilyen szerszámot elvinni" - ezt a megfogalmazást nem értem! Ha csak használtad, de nem a Te szerszámaid, akkor nem is viheted el őket, de ha a tieid, és kellenek az új helyre is, akkor mi akadálya van az elvitelüknek?
Amúgy én is készülök szerszámokat venni, egy akkus fúró-csavarozó nagyon praktikus, komplett szerszámkészletben pedig minden benne van, amit akarsz! Azért pluszban külön villáskulcskészlet sem árt, mert több méret van benne, illetve flex, dekopír. Ha csak otthoni barkácsolásra kell is valami, akkor sem árt, ha minél erősebb és jobb, mert amondo vagyok: inkább ne lehessen kihasználni teljesen, minthogy kevés legyen bármihez is, amikor esetleg tényleg szükség van az erőre! Persze főleg az ár-érték arányukat is nézem, de amúgy én eddig ezeket szemeltem ki:
[link] (lány nyomatékot írja 27-nek, de keményen 70 Nm-t is tud, brutális, főleg az árához képest!
Szerszámkészletből vagy ezt:
Vagy ezt:
Illetve még:
Dekopírból ezt:
Vagy ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!