Háromszög csavar eltávolítása?
Ha nem tudsz hozzá való csavarhúzót szerezni, akkor marad az egyéb:
pl. megfelelő méretű lapos csavarhúzó, ami beleakad
Öreg csavarhúzó feláldozásával tűreszelővel kókányoltam magamnak egy háromágú csavarhúzót.
Nem lett szép, a szögei rosszak, de a csavart kiszedte, aminek a helyére hétköznapibb fejű példány került.
Talán használható hozzá imbuszkulcs is.
Vagy megfelelően köszörűlve vagy reszelve csavarhúzó vagy bármi rúd amit jól meg lehet fogni.
"Nem értem a gyártóknak miért jó ez…"
Pont ezért, hogy ne szedd szét. Egyrészt így megveszed az újabb terméket, mivel a régit nem lehet javítani (bár nem tudom konkrétan milyen szerkezetről van szó), másrészt sokszor biztonsági okokból is fontos. Pl. a sima háztarátsi elosztókat is spéci rögzítőelemekkel rakják össze, pont ezért hogy az átlag ezermester szomszédjóska ne nyújnon hozzá, mert a végén agyonüti az áram.
BIT-fejet lehet kapni. Hegessz rá pl.egy 150-s szeget,a szegre "T" alakban egy másikat,-és kész.
Vagy ha van régi fűrészreszelőd,az a háromszög alakú,abból is tudsz köszörülni...
NEM törik el!
Már 2* is azzal szereltem szét(és össze) a magasnyomású mosómat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!