Elnyalt torx menetű csavar eltávolítása (részletek lent)?
Figyelt kérdés
VP30 adagoló elektronikát akartunk leszerelni, (torx 25) rettenetesen meg voltak szorolva a csavarok 8 ból-7 et sikerült is kitekernem, de az utolsónál megszaladt a bitfej és szétnyírta a csavart így már elforog benne. Milyen megoldások lehetnek az eltávolítására? Érzékeny területen van, mert alatt helyezkedik el az adagolókamra, de minden megoldás érdekelne.2021. ápr. 22. 11:41
2/14 anonim válasza:
Vagy ha külső torx, akkor a 20-asat. (#1 voltam)
3/14 A kérdező kommentje:
"Bele kell ütni a 30-asat.,,
És az megfogja majd?
2021. ápr. 22. 12:13
5/14 crudy válasza:
Elsonek en is belevernek egy nagyobb torxot. Ha az nem, akkor rahegesztenek egy anyat.
6/14 anonim válasza:
#3 Hát az attól függ, hogy mennyire van beállva a csavar. De maga az ütögetés is segíthet fellazítani a menetet. Az anya felhegesztés is egy opció, ahogy #5 mondta, de én személy szerint nem szeretem/ajánlom, mert annak sokszor a csavar beszakítása, vagy a menet kitépése a vége, az meg nem túl vicces. Azt max 10.9-es csavaroknál szoktam, M10-től felfelé.
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nem lehet beállva a csavar, a csavarhúzóm elég kicsi (gagyi kínai), meg vékony a markolata így nem tudtam akkora erőt kifejteni. A csavar a vp30 adagoló elektronikáját tartja
Fent az elektronika teteje alatt kicsivel a bal oldalon látható 3 egymás mellett álló csavar. Abból a középső.
2021. ápr. 22. 16:45
9/14 Wadmalac válasza:
Amikor én utoljára így jártam, mikrogravírozóval vágtam egy sima egyenes hornyot, át az egész csavarfejen, csavarlazító, kis megütögetés felülről kalapáccsal és jött is kifele egy nagy lapos csavarhűzóval.
10/14 anonim válasza:
Próbald megfogni kacsaval es kicsavarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!