Megéri venni egy lézeres szintezőt gipszkartonozáshoz?
Sokat segít, vagy igazából szinte ugyanannyi munka vízmértéket használni?
Maga a szintező még nem is olyan drága, tizen pár ezer, de gondolom kell hozzá állvány is, az úgy már elég sok pénz, nem tudom, megéri-e.
Ha iparszerűen űzöd, megéri. Ha csak egyszeri, akkor a vízmérték is megteszi.
Míg nem volt lézeres, városokat építettek fel vízmértékkel.
ehhez felesleges lézer..egy jó vízmérték(de inkább kettő, 2m, és 1m)mindent tud.
városok épültek fel vízmértékkel.
de ha szeretnél egy játékot is, akkor vedd meg
A Jutyubés videókból kiindulva,csak megkérdezem,h egy "szerszámot" hány dologra lehet használni?
Ma kartonozni/álmennyezetezni akarsz,holnap,vagy holnap után esetleg csempézni?
Egy hét,vagy egy hónap múlva a szobában egy magasságban akarod belőni a polcokat,vagy a 230V-os "konyektorokat"...???
A mai világban szinte végtelen a felhasználási lehetősége a szerszámoknak,csak a lehetőséget kell megtalálni.
Igazatok van. 9 ezer Ft, ennyit megér egy szerszám, ami valamit azért biztos segít, ha más nem is akkor egy jó játék, aztán ki tudja még, mire lehet jó a jövőben. Barkácsolni jó.
Köszönöm a segítségeteket a döntésben!
Gipszkartonozasnal a lezer mire kell? A profilt vizszintesre beloni tleg egyszerubb szerintem vizmertekkel.
A lezerrel az a tapasztalatom, hogy a legtobbszor nem latszik rendesen. Illetve csak akkor jo ha nagy allvanyod van. Magasabbra akarsz vetiteni akkor nem eleg a tripod. De ebben lehet en vagyok rossz pelda. Nekem nem nagyon jott be eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!