Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Van olyan kézifűrész amivel...

Van olyan kézifűrész amivel vasat lehet fűrészelni? (kb. 2 cm vastagságú vas)

Figyelt kérdés
Nem lángvágóra vagy flexre gondolnék.
2021. aug. 9. 16:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, keretes fémfűrész, amihez acél fűrészlapot kell használni.
2021. aug. 9. 17:26
 2/17 anonim ***** válasza:
Ja és persze egy satuba be kell fogni a fűrészelendő vasat. És hát persze a satut megfelelő munkaasztalra kell rögzíteni.
2021. aug. 9. 17:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Egy kerítés aljából szeretnék levágni (6-7 cm-es darabot), mert nem nyílik ki a kapu, beakad a betonba.
2021. aug. 9. 17:30
 4/17 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Azt még satuba befogva sem egyszerű nem hogy görnyedve térdelve. Minimum levenném a kaput és átfordítanám. De egyszerűbb lenne szerezni egy sarokcsiszolót.
2021. aug. 9. 18:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Mi bajod a flex-el? Olcsó,gyors,hatékony! Ha félsz tőle hívj egy szakit.
2021. aug. 9. 18:52
 6/17 A kérdező kommentje:

Soha nem használtam még flexet, tartok is tőle.

6-7 cm-es darab levágására nem hiszem, hogy találok szakit, ismerősi körömben sincs flex senkinek.

Kézi fűrésszel esélytelen levágni?

2021. aug. 9. 19:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Bár a leírásból elég nehéz vizualizálni a helyzetet, de logikusnak tűnik, hogy ha eredetileg nyitható volt a kapu, akkor talán kimozdult eredeti helyzetéből és így került érintkezésbe a betonnal (hacsak nem a betonozás az új). Ha ez a helyzet, akkor inkább a kaput kellene megfelelő helyzetbe hozni a vágás előtt. Egyébként meg nem kell félni a flextől (bármennyire is veszélyesnek tűnik).
2021. aug. 9. 19:34
 8/17 A kérdező kommentje:
A beton nyomódott fel valamitől, de gondoltam olcsóbb megoldás, ha a kerítésből lenyesek, mintha a betont bontanám meg és betonoznám újra.
2021. aug. 9. 19:39
 9/17 mindentudó99 ***** válasza:
Napi 2000 bérelni egy sarok csiszolót de szerintem 3 doboz sörért meg egy korong áráért bárki levágja akinek van az itcában
2021. aug. 9. 20:33
 10/17 A kérdező kommentje:
No, de a kérdésre nem kaptam választ. Le lehet vágni kézi fémfűrésszel vagy lehetetlen?
2021. aug. 9. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!