Rögtönzött fűrészbakot szeretnék készíteni kézifűrészhez, hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
Kaptam az önkormányzattól kb 10 db fatörzset, már sikerült fejszével és nagykalapáccsal elhasítani olyan darabokra, amiket már átér a kézifűrész. Fűrészbakom sajnos nincs, csak egy régi, épitkezésről megmaradt négylábú állvány (amire a pallót szokták tenni a kőművesek). Ezt szeretném rögtönzött fűrészbakként használni, úgy hogy nagy szögeket vertem bele ferdén, és még erős madzaggal is rögzíteném a fát a fűrészelés idejére. A kérdésem tehát az lenne, hogyan lehet madzagból oldható kötést készíteni, amit nem kell állandóan csomózni és kibontani, valami olyasmire gondoltam, amivel hátizsákokon, iskolatáskákon is lehet találkozni, valamint teherautókon, kamionokon rögzítik vele az árút és a ponyvát.2014. nov. 20. 18:14
1/1 anonim válasza:
Ha küldesz email cimet,küldök képet,ami egyszerü,mellette profi is .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!