Egy gardrób szekrényt (IKEA) hogy rögzítsük a téglafalhoz?
Ha tömör a tégla akkor sima dübel is jó, csak arra vigyázz, hogy mélyen benne legyen, ne a vakolat tartsa. Léteznek spéci hosszított dübelek pont ilyen esetre. Lehet, hogy hosszabb csavar is kell ha nagyon vastag a vakolat.
Arra is figyelj, hogy a lyuk a téglában legyen, ne a köztük lévő habarcsban.
A lyukacsos téglába direkt erre kifejlesztett dübel való.
Barkácsboltban vagy csavarboltban tudnak segíteni.
Fúrásnál finoman toljad, vagy kapcsold ki az ütést.
Sima furo mod. Illetve van gyengebb furokalapacs is. Anno vettem a lidlben aksis kis furokalapacsot. Mukodik de nagyon gyenge. Ilyen helyekre pont jo szokott lenni ahol kimeletesen de megis teglat kell furni.
De a nagy furo is jo kalapacs funkcio nelkul, akkor azert arra kell szamitani, hogy tovabb tart es melegszik a furoszar.
Miért jártam a lidl-ben eredetileg? Alapvetően élelmiszert veszek, de kb 5-6 éve eléggé jók a non food termékei is. (ezzel van aki vitatkozna)
Akkoriban lakásban laktam és nem voltam annyira eleresztve pénzzel, így megtetszett a lényegében olcsó, aksis fúrógép. Azóta rendszeresen veszek ott szerszámokat, szerszámgépeket, többnyire elégedett is vagyok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!