Benneteket nem bosszant az OBI-ban az hogy szelsoseges arak vannak, valami vagy nagyon tul draga vagy olcsobb mint mashol?!
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 11:02
1/6 anonim válasza:
De, rettenetesen bosszant.
Ilyenkor csapkodok, meg ledöntök pár polcot.
Főleg ha túl olcsó valami.
2/6 anonim válasza:
Ja, én se szeretem ha túl olcsó milyen már az.
3/6 mindentudó99 válasza:
Nem mert csak az olcsót veszem. A többit máshol. Pl csempe járólap ok. Faanyagot meg máshol kell venni
4/6 anonim válasza:
Altalában jobban járni a klasszikus falusi szatócsboltokkal. Bármi legyen is ami kell,m legutóbb pl ágvágót kellett vennem, praktikerben 11000 ugyan az, ami a helyi szatócsboltban 7600 volt.
5/6 anonim válasza:
Ha valamit túl olcsónak talász, akkor ebben tudok segíteni.
Bármit be tudok neked szerezni dupla árom, mint ahogy az OBI-ban árulnak.
6/6 anonim válasza:
Obi, praktiker egy kutya, de légyszi, mondj valamit, ami olcsóbb bennük, mint máshol, mert őszintén én ilyennel még nem találkoztam... csak brutális túlárazásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!