Melyik 230-as sarokcsiszolót válasszam?
Itthoni felhasználásra szeretnék hobbi 230mm-es sarokcsiszolót(nagyflexet) komoly márkában nem akarok gondoloni pl, Makita,Metabo,nem ipari célra kell. Lényeg hogy itthoni nagyobb munkákat időnként kibírja! Nem minden nap használnám csak pár nagyobb vascső,zártszelvény elvágására,ha szükséges kerítés építésre pl. Termelékenyebb mint 125-ös társaival.
Elsőnek is ezen a gépen gondolkoztam
Van belőle egy 125-ös 1200Wattos nyomógombos 1 2 éve megvan,leginkább vasvágásra,csiszolásra volt használva , múltkorában porbol is kapott beton vágás során,és megvagyok vele elégedve eddig probléma nélkül tette a dolgát. Hátrány hogy nem lágyindítású,ahogy néztem egyik expert flexük se az , nem tudom levágná e a 230-as a biztosítékot itthon
A másik ez lenne
Ennek előnye lágyindítású, csak jóval drágább , mint a fentebbi expert 230-as.
Ebből is megvan márvagy 3 4 5 éve egy zöld 125-ös 900wattos változata ezzel se volt probléma és ez is igénybe volt véve néha , leginkább csiszolás , meg vasvágásra piros változatát nem ismerem .
Köszi előre is
A parkside nem rossz.
Amiket te nézel az 30 ezer forint körül van.
Ha már rászánsz ennyit akkor vehetsz HiKoki vagy Maktec gépet is. Mindkettő 30 alatt van.
Valóban ennyire jók a Parkside gépei? Olvastam hogy a flexek nem a legjobbak,
Expertes gépen azért gondolkozom,mert az a Praktikerben mindig van. Parkside márkás dolgok meg "ritkán" vannak Lifl üzletekben
Van Parkside 125-ös és 230-as gépem is. Mindkettőt félipari módon használom. A kicsit leginkább drótkoronggal és négertárcsával, a nagyot pedig autók szétdarabolásához, zártszelvény és csövek vágásához.
Már vagy 4-5 éve teszik a dolgukat, egyedül a kicsin kellett hálózati kábelt cserélni mert már eltört a sok használattól.
Kicsit túl van ez már komplikálva.
Vedd meg és dolgozz vele.
Olyan vagy mint aki életében először vesz szerszámot.
A HiKoki kiváló megéri és professionális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!