Ebben az esetben mit hova kell kötni?
Tehát adott egy USB csatlakozó, és egy MicroUSB csatlakozó. Össze szeretném őket kötni, hogy egy vezeték legyenek, de elakadtam. A MicroUSB-s vezetéket amikor elvágtam 4 szál volt benne(piros-zöld-fehér-fekete), és amikor az USB-s vezetéket vágtam el, abban 6 szál volt(piros-zöld-fehér-fekete-kék-narancs).
Ezt hogyan kössem össze? Az a célom, hogy töltse a telefonom, de az adatkábel része is működjön. Esetleg ha kihagynám a kéket és a narancsot, akkor úgy működni?
Vagy valakinek más tipp?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szerintem itt senki nem tudja a választ a kérdésre, ezért inkább nagypofájúan kárörvendenek, hogy elb..sztad.
Sajnos én sem tudom miért van hat ér benne, de én megpróbálnám kiméregetni egy sértetlen USB kábelen, hogy a két végén mi mivel van összeköttetésben. Vagy valami doksit keresnék hozzá a neten.
A 9-esnek, 10-esnek valószínüleg igaza van, öt méteren már elég nagy lesz a feszültségesés, nem fog túl nagy áramm átjutni a kábelen csak ha lényegesen vastagabb keresztmetszetet használsz, mint egy 1 méteresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!