Magasnyomású mosót hordhatom a hátamon?
Azokat minek?
Azt nem írtam le, mert nem tartottam fontosnak, hogy egy balesetből kifolyólag levágták a bal kézfejemet jó pár éve, így minden odébbvitelhez le kell raknom a fejet, így 2x annyit kell sétálnom és hajolgatnom, mint amúgy kellene. A mosás végére minden alkalommal már fáj a hátam, mert az sem 100-as már egy ideje.
Ezt nem írtad. Sajnálom, poénkodni akartam, de így utólag rosszul sült el.
Simán felveheted a valladra, de a slagot meg az áramot húznod kell magad után.
én azt tenném ebben a helyzetben, hogy olyan kocsira tenném, mint a "banyatank"..nem kell lec-föl rakosgatni, csak odébbhúzni. A tömlőt ne vágd el, később megbánod.
Hátra is lehet venni, de felesleges. A lényeg, hogy mindig víz alatt legyen a szivattyú.
Én hasonló okokból mindent keréken húzok. Nem fáj a derekam(sem), és nem kell hajolgatni(sem)
Lógasd fel a kocsi fölé, és akkor olyan lesz mint a benzinkúton :)
Amúgy szerintem a slagban elakadna a lábad, mert a 220-as vezeték még ok, de a slag pláne nyomás alatt nem egy könnyen kezelhető darab, pláne ha nincs szabad kezed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!