Magasnyomású mosó önfelszívó funkcióval?
Használ valaki ilyet?
Mint például ez: [link]
Igen praktikusnak tűnik, mert mindig van pár hordó víz az udvaron, főleg ilyenkor a kinti csap még víztelenítve van a fagyok miatt, de a hordóból így is tudnám használni.
Viszont valaki a vélemények között azt írja a felszívó funkció ámítás.
Szerintetek lehet kocsit mosni úgy, hogy közben felszívja a vizet, vagy van valakinek ilyen?
Szinte mindegyik tudja,de hírül nincs olyan nyomása!
Én pl. az ősszel a temetőben a sírt úgy mostam,hogy vittem egy 100 literes hordót,abból vette a vizet.
(aggregátort kértem kölcsön)
Köszi.
Tehát ezt úgy kell értenem, hogy ha vízhálózatra kötöm akkor jobb nyomást produkál, ha meg hordóból szivatom fel akkor gyengébb?
Illetve azt mondod ezt a több is tudja, pl. a karcher, vagy a lidlis csak nincs külön odaírva?
Milyen messziről tudja felszívni, vagy ott kell legyen a hordó mellett?
Rosszul fejeztem ki magam...!
Igazából felszívni fel tudja,de hosszú percek,és ha víz nélkül megy a pumpa,az nem tesz jót neki.
Inkább úgy módosítanám,hogy sima ráfolyással is tud dolgozni mindegyik.
Én is úgy csináltam,hogy fent volt a hordó egy másik síron,a gép meg a földön. megszívtam a slagot,és mikor jött a víz,akkor rányomtam gyors csatival a gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!