Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Fotelt/kanapét miből lehet...

Fotelt/kanapét miből lehet készíteni?

Figyelt kérdés

Szeretnék otthon csinálni egy egyszemélyes kanapét, vagyis egy fotelt. Nagyon fontos, hogy ne babzsák fotel legyen, mert az nekem nem tetszik. Láttam egy "receptet" amiben szivacsból készítette, de a szivacsot túl drágának tartom, így az kilőve.

Miből lehet kanapéfotelt készíteni?

2021. máj. 1. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor próbáld szalmából, régen bevált matrac is volt.

Egyébként fa keret, szivacsozva és behúzva szövettel.

2021. máj. 1. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Vázat fából, fémből, esetleg műanyagból, ezek közül házila a fa a legegyszerűbb. A páránázást meg amiből szimpatikus, szivacs, vatta stb...
2021. máj. 1. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
De ha nem bútorasztalos vizsgamunkád lesz, jobban jársz ha veszel egy használtat ötezerért, vagy akár keresel egy ingyen elhozhatót, és max újrahúzod otthon.
2021. máj. 1. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
A kérdésben nem írtam eléggé egyértelműen, de a belsejére gondoltam. Úgy mint pl. szivacs, vatta, mint ahogy a 2-es írta. Szeretném, hogy ne legyen túl drága.
2021. máj. 1. 14:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden pénzbe kerül. Vehetsz szivacsot olcsón, annyit is ér. A vattabetömörödik, és semmire sem lesz jó.
2021. máj. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!