Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Milyen anyagból csinálják a...

Milyen anyagból csinálják a filces táblákat?

Figyelt kérdés

Szeretnék házilag csinálni egy rögtönzött filces táblát. Ha jól tudom, akkor bármilyen filc jó, csak ne legyen alkoholos, ez a lényeg.

A kérdés, amire még nem jöttem rá: Milyen felület lenne jó erre a célra, hogy utána le lehessen törölni egy ronggyal? Rendes tábláknál mit használnak erre?

2021. ápr. 9. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Táblaíró filcet tudod letörölni. De kell a megfelelő tábla. A normál filc nem törölhető le teljesen. Ahol törölhető, ott meg szétfut.
2021. ápr. 9. 17:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ez ilyen spéci cucc? Házilag nem lehet megcsinálni?
2021. ápr. 9. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a tábla bevonata, vagy, hogy az a filc honnan törölhető le. Írószer boltba vegyél, aztán próbáld ki.
2021. ápr. 9. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy plexilapot arra jól lehet írni és törölhető is. Mögé meg tegyél egy olyan színű kartonlapot ami tetszik. Meg nyilván valami keretet csinálj neki. Egyébként ha nem valami unikornis alakú táblát akarsz akkor nézzél használtan egyet. Cégek használják általában, ők nem foglalkoznak pár ezer forinttal és kidobják ha nem kell, így fillérekért lehet hozzájutni.
2021. ápr. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!