Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Télikert tetejére milyen...

Télikert tetejére milyen árnyékolást lehetne tenni ami nem csúszik le?

Figyelt kérdés

Adott egy télikert ami egy laposvas szerkezetből áll, amibe drótüveg van.

Nem mai darab, és nyáron nagyon felforrósodik, ezért lenne szükség az árnyékolásra.

A tetőnek van egy kis leejtése, ezért csak simán nem tudom lefedni, mert lecsúszna.

Anyagilag fontos lenne, hogy ne csilliókba kerüljön, ezért a falra szerelt függőleges ernyő nem annyira megoldás, illetve a szélre és társaira is ügyelnem kéne, ami felveti azt a kérdést h mihez, és mivel rögzitem azt a bármit amivel letudom árnyékolni. Gondolom az üvegre ragasztás nem műküdik, esetleg a lapos vasat megfúrni? de akkor nem ázik be a helység?

Sajnos nem értek hozzá

Ennek a helységnek az árnyékolására mi lenne a legjobb megoldás?

Köszönöm

2021. ápr. 8. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
A mágneses tapadást ki lehetne használni.
2021. ápr. 8. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Polikarbonát lemez esetleg.

[link]

2021. ápr. 8. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

" simán nem tudom lefedni, mert lecsúszna."

Nagyon aranyos vagy. De szerintem felétek a szél is szokott fújni, és vihar is lesz nyáron. Szóval úgy rögzítsd fel az árnyékolást, hogy egy vihar se vigye szanaszét!

2021. ápr. 9. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!