Segítség! Csaptelep szerelés hogy?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem, béna nő vagyok, szidhattok nyugodtan, de valaki tudna segíteni? Kádtöltő csaptelepet kell kicserélnem. Az új készletben van 2 Z idom nevű valami. Eddig odáig jutottam, hogy leszedtem a régi csaptelepet, és most ott van rajta 2 szintén olyan Z idom.(Legalábbis nekem úgy néz ki.😕) Azt is le kell szedni, vagy az már a fal része? 😂Szóval oda kell csavarni az újakat, vagy le kell szedni és alatta van az, amire csavarnom kell?🤔2021. ápr. 6. 15:06
11/18 anonim válasza:
Tudsz egyáltalán menetet tömíteni?
Egy kád csaptelep csere nem másfél perc, el lehet vele baszakodni egy fél-egy órát is, olyannak aki ért hozzá.
Lehet hogy kell csaphosszabító, stb.
12/18 A kérdező kommentje:
10! Igen, a régit nem tudtam leszedni, meg se mozdult, viszont furcsa recsegő hangot adott.😂 Szóval ezt a részt feladtam. Arra viszont nem jó az új rozzetta, vagy mi, az a takaró izé. Tehát abból is visszaraktam a régit. Viszont az új csapteleppel az a baj, hogy nem tudom felrakni, mert kb.1 mm hiányzik, hogy elérje, mind a két oldalt. Gondolom, erre lenne megoldás, ha közelebb tudnám fordítani azt a régi Z izét, de ugye meg se mozdul🙄
2021. ápr. 6. 17:16
13/18 A kérdező kommentje:
12! Mint a mellékelt ábra mutatja, egyáltalán nem tudok csaptelepet cserélni, ha tudnék, nem itt lennék. Azzal a fél-egy órával kiegyeztem volna, de a kérdés kiírása óta b.szakodom vele.
2021. ápr. 6. 17:19
14/18 anonim válasza:
Egy hozzáértőnek kell egy fél óra, neked egy élet is kevés.
15/18 anonim válasza:
Ez kb olyan, mintha nekiállnál kuplungot cserélni a kocsiban.
Valakinek megy, a virágkötőnek nem annyira.
16/18 A kérdező kommentje:
Figyelj, azért nem kell úgy beállítani, mintha agysebészet lenne. Rengeteg nő meg tudja oldani. Valószínűleg én is meg tudtam volna, ha nem lenne úgy 100éve befalazva az a cső és így megfelelő méretű lenne hozzá a csaptelep.
A többieknek köszönöm a segítséget. A fentiek miatt végül visszaraktam a régit, csak mindenhova nyomtam egy kis teflon szalagot😂 Az újat majd szakemberre bízom.
2021. ápr. 6. 18:44
18/18 A kérdező kommentje:
Azt már észrevetted volna 😉
2021. ápr. 6. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!