3 égős csillár egyik állásában az égő 2-3 hónap, az új 1 nap után kiégett. A másik kettő jó. Mi lehet a baja?
Mikor odaköltöztem, eleve csak 2 égő volt benne, a rosszban ki volt égve. Kiégett az egyik, majd a másik, ez még nem volt furcsa, mert nem tudtam, előtte mikor volt berakva. Találtam másokat, ezért nem kellett vennem, de azok is kiégtek 2-3 hónap alatt a működő állásokban, mivel csak 2 volt, ezért a rosszba nem is kerüt, bár az csak véletlen, mert cserekor az a legtávolabbi. Most, hogy mind3 ki volt égve, hát vettem hármat. Kedd esti becsavarás után a távoli, mindig rossz 1 nap után kiégett. Most a 2 működik, de a 2-3 hónapos csavarás miatt valószínű ezek is megadják magukat nyár elején.
Ilyet még sose láttam, azt hittem, az égők szoktak rosszak lenni, nem a csillár. Vagy rossz energiatartományút teszek bele? A csillárra nem szokás ráírni, milyen kell bele, ha be tudom csavarni, örülök, hogy működik, és ennyi.
Lehet javítani vagy ki kell cserélni, vagy hagyjam, és működjön 2 égővel? Bár ha a 2 jó állásban nem 1 nap, hanem 2-3 hónap után fog kiégni, akkor végül is azok is rossz állások.
Steck! márkájú, 15 ezer órás, 6W-os 470 lumenes LED-lámpa. Nem körte, hanem vékony hosszabb, ovális égő. 220-240 V tartomáynba van írva. 700 forint/égő volt, 3-at vettem, ezekből 1 kiégett.
A 2-3 hónap után kiégettek Philips 1000 órások voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!