Hogyan tudok a szobámhoz kulcsot csináltatni, a kulcs nélkül?
Szóval az van, hogy mostanában Anyával rengeteget veszekszünk és állandóan benyit a szobámba ezzel azzal és egyszerűen nem tudok tőle tanulni.
Szólít a tanár online órán, én válaszolnék, erre beront anya és elkezd veszekedni és nagyon kellemetlen helyzetbe hozott már többször is.
Volt kulcs a szobámhoz, éltem is vele, de anya elvette, mert idegesítette. És nem hajlandó visszaadni, és azt sem érti meg, hogy zavar.. Mert akkor azt mondja, hogy akkor költözzek el, meg, hogy másnak szobája sincs meg ilyesmi.. Most komolyan?? Ha mindenki úgy állna az élethez, hogy van rosszabb, akkor senki sem fejlődne. Nonszensz az egész..na mindegy.
Úgyhogy szeretnék csináltatni egy kulcsot a zárba. Hogyan tudnám megoldani? Esetleg kép alapján, vagy bármi? Tuti, hogy kinyírna, ha meglátna egy lakatost, ahogy a szobám zárjáról veszi le a mintát.. Esetleg nincs olyan módszer, amit nekem kell megcsinálni és el tudom vinni a kulcsmásolóba? Ötletek?
Szobai ajtók kulcsa számozottak a minta alapján. Szám után tudsz hozzá venni, vagy gyurmával leveszed a formát.
Itt vannak [link]
vagy kicseréled az egész zárat
vagy megmondod anyádnak, hogy beéget órán
Hiába mondja h beégeti az enyém is szarta le mikor ki előtt égetett...
Retesz az jó ötlet
Mondjuk biztos vagy talán nincs kidobva a kulcs
Megkeresném,és nem érdekelne. Csak ne felejtsd el eldugni, zsebre tenni, nehogy elvegye újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!