Hogyan tudnek kulcsot csinaltatni a szoba ajtomhoz ha nem tudom kiszedni a zarat?
Figyelt kérdés
Regi hagyomanyos kulcs tartozott hozza de elveszett meg nagyon regen (azt hiszem tollas kulcsnak hivjak)
A lenyeg hogy a zarat nem tudom kiszedni mert a csavar ugy belerosdasodott
Valakinek van vmi otlete hogyan tudnek hozza kulcsot csinaltatni?
2021. jan. 27. 13:14
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Zárcsere. Egy rozsdás csavar ne állítson meg!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem jon ki :/ geppel is probaltuk
Mar annyit probalkoztunk hogy lekopott,
Meg se mozdul
2021. jan. 27. 13:32
4/7 A kérdező kommentje:
Hat az ajtot se akarjuk tonkrevagni :/
2021. jan. 27. 14:06
5/7 anonim válasza:
A zárbetétet sem tudod kivenni? Amúgy, ha nem zárbetétes, akkor ki kell csavaroznod, kiemelned. Azzal nem teszed tönkre az ajtódat.
6/7 anonim válasza:
Pedig nincs más választásod. Attól még nem vágod tönkre, hogy megfúrod a csavart.
7/7 anonim válasza:
#3: A csavart kell megfúrni, nem lesz baja az ajtónak. Most nincs időm, de szerintem a youtube-on "beletört csavar kiszedés" és biztos vannak videók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!