Hogyan kell szorosabbra állítani egy láncfűrész láncát?
Ahogy ma használtam, a munka végére néha beleakadt a fába a lánc, és kb 1 cmre lógott a lánc a fűrésztől.
Tudom, van mindenféle típus, de az enyém egy névtelen vacak, amihez nincs használati utasítás..
A tiéteken hogy kell meghúzni? Van rajta egy csavar? Vagy le kell szedni a burkokatokat?
Köszönöm.
Nekem egy McCulloch benzinmotoros láncfűrészem van. A láncot úgy tudom megfeszíteni,hogy az oldalán van egy kihajtható rögzítő (csavar) és azt meg kell oldanom,ami ilyenkor ez az oldalburkolattal együtt lejön. Ha ezzel meg vagyok,akkor előretolom a vezetőlapot,hogy megfeszüljön a lánc,majd visszahelyezem a feszítő rögzítőt és szorosra húzom,majd egy kicsit visszaengedem. Ekkor automatikusan megfeszül a lánc.
Ha gyakran fogsz használni láncfűrészt,akkor célszerű komolyabbat vásárolni,amihez használati utasítás és garancia is van.
1es: sajnos nem ismerek olyat, akit megkerhetnék, hogy segítsen.
2es: Köszönöm szépen, ez nagyon hasznos, igy fogom megprobalni.
Mondjuk,ha leírtad volna,milyen géped van,-99%,hogy valaki tudna segíteni.
Olyan nincs,hogy névtelen vacak.
Benzines? Elektromos?
Benzines.
King craft / Matrix PCS 46-45 van ráírva.
Örököltem, nem voltak hozza papírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!