Szokot valaki láncfűrész láncott élezni lapos reszelővel rajtam kívűl ?
Figyelt kérdés
ISmeri még valaki ezt a technikát ?2021. febr. 10. 19:04
2/11 anonim válasza:
Legalább a láncnál rájöttél hogy valahol lemaradt egy t. :)
5/11 anonim válasza:
Mármint ugye nem csak azzal, hanem a befejezésre használod.
6/11 A kérdező kommentje:
nem gömbreszelővel élezzel hanem lapossal amivel sokaljobb lesz az él mint a hagyományos reszelési módszerrel kevesen ismerik amugy ezt az élezést :) magyar videót nem leltem nektek de it vab ez a francia https://www.youtube.com/watch?v=gjR1km8LnDU így szokott valaki reszelni rajtam kívűl
2021. febr. 10. 19:56
7/11 anonim válasza:
Milyen az a “gömb” reszelő? :D
8/11 anonim válasza:
Na ezt kipróbálom!
Van egy 137-s husim,az egyik vezetőhöz mindig elviszem a láncot szakboltba megélezni,ezzel csak fa "derekat" vágok.
A másikat "nem féltem",piaci a vezető,és a lánc is,van,hogy véletlen a földbe is belemegy,minden gallyazásra ezt használom,próbálom itthon reszelgetni,több~kevesebb sikerrel.
Ebből is van pár kopottabb,valamelyik nap kipróbálom az egyiket így átreszelni!
9/11 anonim válasza:
És ilyen profilú reszelőt hol szerzel be hozzá, mert a videóban nem sima lapos reszelővel élezi a fazon.
10/11 anonim válasza:
Ezek a reszelők nálunk sehol nem szerezhetőek be.Ha bemész akár a Stihl-Husqvarna üzletbe néznek rád mint borjú az új kapura.Vannak hasonlók de az oldal kiképzésük nem ennyire kifinomult.Ami a lényeg -nem élesebb lesz a lánc hanem nagyobbat harap a kocka kiképzés miatt.Ide rendes gép is kell ami elhúzza azt a láncot és keményfába hatványozottan gyorsabban el is megy az éle.Verseny élezésnek hívják és nem arról híres,hogy kíméletes a géphez.Bohóckodásnak viszont nem rosz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!