Rejtély! Mi okozhat ilyen apró sérüléseket az ablaküvegen? (Kép)
Mielőtt mindenki rávágná, hogy flex, heggesztés, stb, nem az miatt van. A képen látható ablak 3 hónapja került be vadi új, és nem volt rajta sérülés. A belső oldalán azonban megjelentek ezek a fekete, 1-2 mm-es foltok. Nem lehet őket eltávolítani, olyan mintha valami szikra beleégette volna, de se nem flexeltem se nem heggesztettem a lakásban soha. Ami még furcsább, hogy egy másik ablakon is találhatóak ugyanilyen sérülések szintén belül, bár az már így jött a lakással együtt, úgyhogy gondoltam az előző tulaj tette tönkre. Viszont ez az üveg új, előttem rakták be, semmi baja nem volt. Totálisan értetlenül állok a dolgok előtt.
Ha szikrától van, akkor szemcsésnek kell lennie, és végighúzva a kezedet, érezni is.
Ha nem érzed, akkor valami piszok. De azt is derítsed ki, hogy belül, vagy kívül van. Ha nem érdes, megpróbálhatod késsel vagy pengével vakarni, reagál e arra.
Lehet festék is
Higitóval próbáltad mar lemosni?
Tényleg olyan, mint a légyszar, de lehet látni azt is, hogy bele van vésődve az üvegbe. Azt pedig a légyszar nem szokta.
Vagy a légy hegesztett. :D
Lehet bukóra nyitni?
Nem lehet, hogy a felső szomszéd az ablakban dohányzik és az ő hamuja okozza?
Szellemjárásról már hallottam, de hegesztő szellemekről még soha.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!