3 flex közül melyket vegyem meg?
Otthoni barkácsolásra kellene.Olcsó nem márkás flexre is vevő vagyok ha az megbizható.Csak 115mm kell,mert nem akarok nagyobbat.
A linked sorrendje és az árak adják a minőséget. A millwaukee a legjobb és innen lefelé.
Othonra nagyon jó a második is.
az egyik noném egykezes csiszolóm húsz éves, a másik einhell, az huszonkettő...ez utóbbit a ház átalakításakor vettem vasmunkákhoz..a mai napig jó mindkettő...háromezer alatt volt az áruk.
A csatlakozó vezetékük kicsit keményebb, ezért a gép tövénél megtörik, de megoldható, hogy ne törjön, szakadjon.
Az egyiken 1mm-es 125 ös vágókorong van, a másikon 120-as csiszoló..még szénkefét sem kellett cseréni, bár szikráznak, mint a rossebb
Az 1# pont nem noname. Az egy kiváló márka és ipari gép.
Jobb a bosch-nál.
Én ezek közül egyiket sem venném meg. A Milwaukee remek gép, de 115mm-es ami nem egészséges hosszútávon. A többi az csak játék kategória.
Én ezt ajánlom: [link]
Remek gép, lágyindítással, 125-ös koronggal, keskeny kivitelben és áramkimaradás védelemmel.
Szinte mindegy melyiket, az ara aranyos a minosegevel.
20-30 eve meg nem is nagyon volt barkacs meg ipari szerszam, voltak a barkacsboltos gepek par ezerert, meg volt a Hilti es a Flex. Utobbit otthonra senki sem vete mert real erteken dragabb volt mint ma. Viszont a barkacsgep az 20 ev mulva is barkacsgep volt, nem ugy mint ma.
Off.
"... a Flex. Utobbit otthonra senki sem vete mert real erteken dragabb volt mint ma..."
Kivéve engem...!
28 éve vettem az OriginalFlex-emet. Már azóta 2x eltört a vezeték tőben,kb.egy évtizede kellett bele egy pár szénkefe,valamint mikor eszembe jut,3~4 évente szétszedem a fejet,aprólékosan kitakarítom,és kap direkt oda való hő-,és röp álló zsírt. Szerintem még vagy 15 évig fogom használni(utána már olyan öreg leszek,hogy fel se birom emelni)
Ja! '93 nyarán volt 43600 ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!