Melyket vegyem fx 6300 vagy core i 3 4150?
így mindenképp az fx egy jó lappal,de elő fognak jönni a fanboyok,akik fejleszthetőség szempontjából az i3-at írják,mivel abba tudsz később i5/i7-et is rakni.
nekem fx 6350 van,és teljesen meg vagyok vele elégedve.ja meg ugye tuningolható is,4.7GHz-en megy nálam.
#1 6350 nem ugyan az
valoszinu sporolas miat vesz olcsobb cpu t
menyit koltotel alaplapra? milyened van? menyit koltotel cpu hutore? milyen? es menyi obletet koltotel gephazra? es tapegysegre?
ugye lasan mar egy kozepkategorias i5 aran is tul lehetsz ga egy tuningos es megfelelo fx rendyzert epitetel, persze lehet sporolni de skor miben mas az i3 ? abban hogy sokal stabilabb minimum fps t ad jatekokban? es guzni se kel, es akugy is joval kevesebet fogyaszt mint egy alaporajeles fx6300?
es szerinted mert erne meg sok 'eve halott ! platformra 'epitenie ?
ha nem fejleszti is 1150 t sokal jobban jar vele minden teren, + epkezlab aron eltudja majd adni, nem kel kidobnia a kukaba mint egy am3+ t, termeszetesen 3-4 ev mulva, es ha lecserelne majd gepet
Szerintem gyűjts. 1-2 év múlva az i3 már lehet nem lesz elég, az FX 6300-at meg ha húzni akarod drága hűtés és lap kell, ami összképben majdnem egy átlag lap + i5-el ér fel. Az FX húzásra drága, az i3 4150 szerintem nem lesz elég két év múlva.
Nekem i3 4160-am van egyébként, és a mai játékokkal tökéletesen megbírkózik. Kérdés hogy a jövőben mennyire tartják meg rossz szokásukat (hogy képtelenek optimalizálni).
Szerintem gyűjtögess. Ha meg csak ezekre van pénzed, és kötelező jelleggel kell választani, akkor tök mind1.
#2 ha nem let voln vilagos kerdezo, mindenkepp i3 4150 de igazabol 1150 bol barmit valasztasz nem jarsz roszul, pentium g ve, sem es celeron 2 magosal sem, ma mar nem olyanok mint a p4 es core 2 duo korszak pentiumjai
2magos lentium kb. tobbet is tud mint fx6 4 ! magon, szoval szerinted?
persze fx6 nak is megvan a maga helye, a hasznalt piac! kumondott jo aron nem olyan rpsz vetel hasznaltan netan garival is, de ujonan semikep, mar kb. 1-2eve se volt jo vetel ujonan
#3 igazabol van jatek aminek alaporajeles de eros i5 is keves, akor mit csinaljon? ne vegyen gepet mert lehet keves lesz az is? vagy koltson rengeteget ra hogy tuningos intel legyen?
maga a kerdes tehat csepet sem tokmindegy, kifejtetem m'ert, 1-2 ev meg igazabol 100% hogy az optimalizatlan vackok is meni fognak ha nem is a legjobban, ha jo vga t valaszt akor igazabol nagyfelbontason a jovoben ugyis majdnem mindent atvesz a vga igy a cpu nem lesz anyira kihasznalva, mert hogy effeletart minden (jatek)programozo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!