A kovacsok mivel forrasztjak ossze a vasat? (video csak nem magyarul van)
2021. jan. 23. 20:01
1/6 Noren1989 

válasza:

Megmondom az igazat, nekem klasszik kovàcshegesztésnek tűnik a művelet. Legtöbbször az a fehér cucc bóraxból van, ami elősegíti a redukciót a hegesztendő felületeken.
Forrasztàsnak nyomàt a kész baltàn nem làttam.
3/6 A kérdező kommentje:
koszi!
2021. jan. 23. 20:16
4/6 anonim 

válasza:

Fogalmam sincs, hogy mit használhat.
Ez magyar nyelvű, hátha ez segít.
https://www.youtube.com/watch?v=NMYSmF079qk&t=12s
Ebben bóraxot, sót, vagy kvarchomokot említ.
5/6 anonim 

válasza:

Hegesztő lemezeknek nevezik a terméket, de hogy mi a hatóanyaga, talán a gyártó megmondja, ha akarja. Bizonyára szívesebben adja el, semmint az esetleges titkát közzétegye.
6/6 anonim 

válasza:

5-ös vagyok: vagyis már nem adja el, mert amit linkeltem, valami régiségbazár oldal.
Száz éve lehetett korszerű termék, itt egy ki sírás róla, szót ejtenek az összetételéről is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!