Stihl 050 AV probléma?
Kaptam egyik ismerősömtől egy stihl 050av láncfűrészt.Azzal a problémával hozta ide hogy az égéstérbe belefolyik a lánckenőolaj.Ha sokat áll be se lehet indítani és ha kiveszi a gyetyát és megrántja akkor fröcsög ki az olaj.
Szerintetek mi lehet a baj?
Szerintem az a baja hogy valamikor szétszedték és összekeverhették a csavarokat és egy hosszabbat beletekertek egy rövidebb helyére és átszakíthatta a forgattyúsháznál valamit és oda folyik bele az olaj.
A válaszokat előre is köszönöm.
Nézd át az olajcsövet mindenféleképpen, ott is lehet sérülés, de a forgattyúsházat is átnézheted.
"Szerintem az a baja hogy valamikor szétszedték és összekeverhették a csavarokat és egy hosszabbat beletekertek egy rövidebb helyére és átszakíthatta a forgattyúsháznál valamit és oda folyik bele az olaj"
Látod drága barátom, ilyen az amikor hozzá NEM értők belebányásznak a gépbe, mindig olyankor történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!