Hogyan lehet szeget kiszedni bútorból? Kilóg úgy 1mm-t.
Figyelt kérdés
És, ha nem lógna ki, arra mi lenne a megoldás? Másik feléről nem lehet kiütni.2020. dec. 24. 10:33
1/10 anonim válasza:
Anelkul hogy roncsolodna kicsit is a butor?
2/10 A kérdező kommentje:
Lehetőleg minél kevésbé roncsolja.
Tegnap elém került egy tűzőkapocs kiszedő, de az valamivel nagyobb volt, mint a szeg feje. Nem tudom, hogy esetleg szegre létezik-e hasonló tárgy.
2020. dec. 24. 10:44
3/10 anonim válasza:
Van rá, de egyszerűbb egy homlokcsípőfogó. Kisebb szegnél más csípőfogó is megteszi. Ahol bútorra feszítesz, ott meg aláraksz valamit.
4/10 anonim válasza:
Ha nem látszó helyen van, és nem jön ki belül a vége, akkor lehet, hogy érdemesebb teljesen beleverni, az egyszerűbb.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as!
Ez is megoldás lenne, de az a baj, hogy ferdén ütöttem bele és kilóg olyan helyen, ahol nem kéne, ezért szeretném kiszedni.
2020. dec. 24. 14:17
6/10 anonim válasza:
Amit hiába ütsz, kilóg, azt nem ütöd elég erősen. ;)
7/10 anonim válasza:
Ne szegeld. Fúrd meg 2 mm-es fúróval, oszt csavarj bele 3 mm-es reisert.
8/10 anonim válasza:
Na igen, ez az, ahelyett hogy a kiszedéssel bajlódsz, sokkal egyszerűbb lenne inkább visszaütni a helyére, csak kellő erővel! Ha nem megy, kérj meg egy erős férfit! Ráadásul a gyártó biztos nem véletlenül ütötte bele, összetartó funkciót szolgál, része a bútor stabilitásának!
9/10 anonim válasza:
#8: " az a baj, hogy ferdén ütöttem bele és kilóg olyan helyen, ahol nem kéne, ezért szeretném kiszedni."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!