Láncfűrésszel vágtam fakorongokat, szükséges kezelni valamivel hogy tartósabb legyen vagy natúr is jó?
Figyelt kérdés
Kb fél évet szeretném ha kibírnának, akácfa az alapanyag.2020. dec. 14. 09:26
1/7 anonim válasza:
Látatlanban azt mondom fél évet simán kibír, de jó lenne tudni, hogy mire kell.
2/7 anonim válasza:
Sugárirányban hajlamos repedni mikor szárad, és húzódik össze.
3/7 A kérdező kommentje:
2-es köszi, pont ettől félek, hogy tudom ezt megakadályozni?
2020. dec. 14. 10:26
4/7 anonim válasza:
Megakadályozni sehogy. Annyit tudsz tenni, hogy kéregben szárítod szellős száraz helyen 1,5-2 évig és ami nem repedt meg abból vágsz korongokat belőle.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos már levágtam a korongokat viszonylag frissen, egyenlőre nem vittem be a melegre sem őket, csak kint félretettem amíg ki nem találom, hogy kell-e kezelni vagy sem.
2020. dec. 14. 21:51
6/7 anonim válasza:
Amúgy lehet szerencséd lesz, nekem vannak még tavaly levágott akác korongjaim koszorúalapnak. Ezek közül egyik sem repedt meg bár ez igazából nem is volt kritérium, koszorúnak mindegy.
7/7 anonim válasza:
Ha nem számít hogy néz ki akkor vedd le a kérgét is hilti szalagot köré!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!