Tetszenek az ilyen kerítések?
2010. aug. 11. 23:23
11/17 anonim válasza:
Nemigen látni mostanában ilyen kerítéseket, pedig szerintem szebb, mint a mostanában divatos kovácsoltvas kerítések. Barátságosabb, "falusiasabb" hangulatú. Én csinálnék, vagy csináltatnék ilyet szivesen, ha arra kerülne a sor, hogy kerítést kell létesítenem. Biztos tartósabb a kovácsoltvas, de ennek olyan jó hangulata van, ha szépen meg van csinálva!
12/17 anonim válasza:
nekem erről a túl jó jut az eszembe, hogy végül is elméletben szép, de valahogy megvalósítva túl sok, túl népies, túl szép, túl romás.
13/17 anonim válasza:
Kicsit tényleg túl sok. Túl sűrű a motívum, túl rózsaszín az a ház :-). A szépség és giccsesség határát már átlépte. De ritkább elhelyezéssel, szolídabb kivitelben nagyon szép is lehetne.
14/17 anonim válasza:
az űbergagyis vagyok. pontosan: nem egy rózsaszín viszonylag modern házhoz való, hanem egy nádtetős parasztházhoz esetleg. és fordítsuk meg: ami egy kicsit "népiesch" annak rögtön kötelezően szépnek kell lenni, és az igaz magyar egyből lefossa a bokáját a gyönyörűségtől...
15/17 anonim válasza:
Előző. Tán egyszer majd megérted ezt is... Nem bokalefosásról van szó, inkább csak a nosztalgiáról, gyökerekről, régi értékekről, stb...
16/17 A kérdező kommentje:
egyet értek az utolsóval
2010. aug. 13. 15:55
17/17 anonim válasza:
űbergagyis vagyok. ennek a kerítésnek annyi köze van a gyökerekhez mint pl. lagzi lajcsinak,vagy fekete pákónak.nem esztétikus, nézz utána a népi építészet jelkép és motívumvilágának, és egyszer talán megérted. egyébként az ilyen kerítéseket a nagyvárosok kertvárosaiban látni ott is olyan embereknél aki disznót meg csirkét csak fazékban látott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!