Tetszenek az ilyen kerítések?
2010. aug. 11. 23:23
1/17 anonim válasza:
Nekem túl giccses. A kerítés is és a rózsaszín ház is. Amúgy szerintem csak csináltatni lehet, nem hiszem, hogy lehetne ilyen mintázatú kerítést venni valahol.
2/17 anonim válasza:
Tetszenek ám..elnézegetnék mindenhol ilyet..a lakásunk körül.
3/17 anonim válasza:
Szép, de nem túl biztonságos, úgyhogy csak olyan környékre ajánlom, ahol elenyésző a betörési arány, vagy esetleg nyaraló övezetbe, ahol nem nagyon tárolsz értéket.
4/17 anonim válasza:
Asztalos. Amúgy gyak bármilyen kerítésen bemennek. Max, ha két és félméter magas és vastagon üvegcserepes a teteje, akkor nem.
5/17 anonim válasza:
nekem inkább csak a kovácsolt vas kerítések jönnek be szóval ez nem igazán
és igen, ilyet csak csináltatni lehet mert nyilván mindenkinek más mértben kell...és nem gyártanak le belőle több millió félét
6/17 anonim válasza:
ilyet utoljára a magyar népmesékben láttam..ez űbergagyi, hacsak nem egy horváth pista emlékház előtt van..
7/17 anonim válasza:
Amiben népi, vagy ahhoz hasonló motívumok vannak, az miért űbergagyi? A kínai írásjeles menő lenne ugye?Szerintem jól néz ki, bár az elsőben kicsit túl sűrűn vannak a tulipánminták. Szebb lenne 1-2 léces kihagyásokkal. Egyébként nem hiszem, hogy készen lehetne ilyet kapni, max. csináltatni.
8/17 A kérdező kommentje:
szerintem sem übergyagyi!csak sokan szeretik fikázni azt ami szép!de ez ugysem fog változni.van akinek bejön valakinek nem.Engem érdekelne még hogy az emberek csináltatnának ilyen kerítéseket?vagy akár nem ennyire "giccses" sima ,de szép kerítést?
2010. aug. 12. 09:01
9/17 anonim válasza:
szia! nekem tetszik, rögtön a székelykapu jutott róla eszembe.
asztalos biztosan elvállalja, viszont a fa kezelésével legyetek nagyon körültekintőek, mert nagyon tud neki ártani az időjárás.
a sógorom asztalos, megrendelésre ő is csinált régebben
kerítéselemeket egyedi elképzelések alapján.
a fa értékes anyag és a magyaros motívumok nem giccsesek szerintem.
üdv.
10/17 A kérdező kommentje:
osztom a véleményedet
2010. aug. 12. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!