Melyik a jobb Stihl vagy Husqvarna?
A BMW!
Amúgy nekem whirlpool van, semmi gond vele, ilyet vegyél.
Attól függ mire akarod használni.Nekem a legkisebb husim van,gallyazásra használom,néha egy-két fatörzs.
A döntés a 10-15 ezer ft külömbség volt a két "legkisebb" ára között.
Úgy tudom,a "S" 2 gyűrűs dugattyúval,a"H" 1-gyel megy.
Az enyém 7 éves,évi 30-50 órát megy-még eddig gond nélkül.
Husqvarna!
Nekünk először Stihl volt, de bedöglött, nem lehetett megjavítani, azt mondták vegyünk másikat. Akkor úgy döntöttük megpróbáljuk ezt. Nagyon elégedettek vagyunk vele és már régebb óta megvan, mint a Stihl volt és semmi baja sem volt azóta.
Kérdés, hogy mire akarod használni?
A legkisebb típust nem ajánlom egyikből sem, nem éri meg hamar előjönnek kisebb nagyobb problémák. Ami igazán megbízható az olyan 45 vagy inkább 50ccm-től kezdődik de ezek ára 100000 felett van ha ilyenben gondolkodsz akkor inkább a husqvarna mert az olcsóbban adja ugyanazt a teljesítményt és minőséget, és úgy tudom fogyasztásba is jobb.
De ha csak egy kis barkácsgépet szeretnél vegyél inkább egy Makitát lehetőleg ne a legkisebbet de még talán az is kibír annyit mint a kicsi stihl.
apámnak van két stihle(régi 90es 38as,meg amit3éve vett ms 390)
mind a kettő elég jó,tudtommal 60cm(66szemes)lap van rajta...17éves fejemmel néha kezembe veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!