Hogyan tudnám a garázsban javítani a világítást?
Figyelt kérdés
A garázsban 3db 2 fénycsöves lámpa van 3, falon szögben beállítva (ott nincs ahol a garázsajtó van). Középen jön le egy izzó, ami valami drágább fajta led, de nincs semmi parabola neki, csak lóg. A falak pirosak mivel téglából épült és nincs bemeszelve. Állmenyezett sincs csinálva, látszanak a gerendák. Mivel tudnám javítani a világítást a garázsban? Hiába van felcsukva az összes lámpa olyan sötétség van bent.2020. nov. 16. 13:32
1/12 anonim válasza:
Tképpen mit csinálsz ott, hogy akkora fény kell? No mindegy. A bemeszelés tényleg használna, én ha a pincében motoszkálok a lámpák mellett mindig ilyet használok, ez oda világít, ahová kell:
2/12 Fantom83 válasza:
A garázs teljes hosszában,akár több sorban(vagy X-alakban) kihúzva,extra erős led szalag segítene?
3/12 anonim válasza:
A legolcsóbb talán a meszelés, vagy ha leselejtezett tükröket akasztasz a falra. Ideiglenesen akár alufólia is megteszi.
4/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen csak túl gyengék a világító szerkezetek? Mert akkor a megoldás az erősebbre való csere.
Nálam egyetlen 60-as izzó van fent, és az is csinál annyi fényt, hogy megtaláljam a kulcslyukat. Na jó, a légy tökén a szőrszálakat már nem tudom megszámolni nála, de ha nálam is 4 világító objektum lenne, 60-as izzókkal, az már bőven jó lenne.
5/12 anonim válasza:
Én ilyesmiket használok.
6/12 anonim válasza:
#5: Ez mekkora jó! Nem is láttam még ilyet, lehet kapni vajon nálunk is? Mi lehet a neve?
7/12 A kérdező kommentje:
Mikor mire van használva a garázs, fúrás, faragás, hegesztés, szerelés
2020. nov. 16. 19:19
8/12 anonim válasza:
#7: Pont ezt csinálom a pincében, ezért írtam az 1-ben a fejlámpát, szerintem az a legpraktikusabb a mennyezetvilágítás mellé.
9/12 anonim válasza:
#6 Azt nem tudom. Az Ebay-ról szoktam beszerezni.
10/12 anonim válasza:
Egyértelműen a falakról és a mennyezetről visszavert fény mennyiségét kell növelni a falazat és a gerendázat bemeszelésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!