IWeld Gorilla PocketPower 190 VRD hegesztőről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A "VRD" egy újabb típus, nem sárga hanem fekete dobozban van és sokkal több mindent lehet rajta állítani.
Az "Anti Stick" opció - hogyan lehet ezt állítani? Ki vagy be, vagy van valami tartományon belül szokták ezt állítani? (a szó jelentését tudom.)
2020. nov. 4. 20:18
1/2 anonim válasza:
Az Anti Stick abból áll, hogy ha nagyon rövidzárlatban érzi magát a gép, akkor rögtön leold, hogy ne ragadjon oda (jobban) az elektróda. Ez eredendően egy vagy van, vagy nincs funkció. Bekapcsolva hagyni és elfelejteni van kb. Egyedül azért jó a kikapcsolhatósága, mert ha külön fel szeretnél izzítani valamit (pl elektróda gyorsszárítás), esetleg egy eleve rossz elektródafogóval meg egy szebb napokat látott pontozóval redneck ponthegesztenél, akkor lehet játszani vele. Vagy mondjuk jócskán letekerve el lehet galvanizálgatni vele nagyon jól szellőző helyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát most jöttem meg a vásárlásból, vettem magamnak egy ilyen hegesztőt. Az üzletben is megkérdeztem, hogy ezt hogyan lehet ki/be kapcsolni vagy állítani, azt mondták, hogy ez se nem állítható se nem lehet ki és bekapcsolni ezen az aparáton, az LED csak akkor világít amíg rövidzárlatot érzékel és leold. Köszi a részletes magyarázatot különben!
2020. nov. 5. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!