Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ezt meg lehet még javítani?

Ezt meg lehet még javítani?

Figyelt kérdés

Szóval az úgy történt hogy egy szombat estén kicsit jobban eleresztettük magunkat a kelleténél és én egy olyan szintre jutottam, ami már szégyellni való volt, de nem ez a lényeg.

Nem tudom miért be akartam menni egy szobába aminek csukva/zárva volt az ajtaja és második nekifutásra sikerült is kinyitnom. (Szarrá törtem a tokot meg az ajtó zár részét). Az ajtó tömör fából készült, ha jól emlékszem fenyő.

Rendes válaszokat akarok pls, húzták már eleget az agyam😅

2020. okt. 25. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ajtó festett (pl.fehér) akkor igen, egy asztalos kifűrészeli a megrongálódott részeit és tesz be helyette újat. De, ha natúr, az erősen meglátszik, tehát vagy le kell festeni, vagy csere.
2020. okt. 25. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Lehetsz vagy 600 kiló, ha ez sikerült.

:)

Szakit kell hívni, majd ő megmondja. Így távban, fotó nélkül senki se mondja meg.

2020. okt. 25. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Vegyél másikat.
2020. okt. 25. 23:51
 4/5 bamboochatheone ***** válasza:
100%
Rakhatnál egy képet, mert így elég nehéz távjavítani.
2020. okt. 26. 06:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy saját tulajdonod vagy egy albérletit tettél tönkre?!
2020. okt. 26. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!