A sarokcsiszoló tönkremehet attól hogy tele megy fűrészporral?
Nos ez attól függ.
Ha ráégett a kommutátorra és a szénkefére az még nem ment tönkre!!!
Szét kell szedni ha van műszaki érzéke, ne legyen áram alatt!!
Aztán finom csiszpapírral vagy vászonnal (én a vászon jobban szeretem) meg kell takarítani az érintkező felületeket.
Ha a szénkefék elég nagyok és mozognak a tartóban akkor ott más probléma nem lehet.
Marad, hogy a kábelt ki eszed kB 15 cm-t levágsz belőle, megblankolod ugyanúgy ahogy az eredeti volt, visszakötöd.
Persze. Az elkopott szénkefével egyenértékű, ha a kollektorra ráég a fa és az tartja távol a szénkefét... Szétszedni, kidzsuvázni, megkapirgálni/cserélni a szénkefét, kollektorokat és a kapcsolóját is.
Legközelebb meg ésszel dolgozz, használj porelszívást, sűrűn fújd ki a gépet. Porszívó, matracpumpa is megteszi, ha nincs más.
Igen, lehet lepontozni engem ! (Megint)
Hát úgy tűnik a hiba feltárás, hiba behatárolás itt nem erőssége sokaknak..
Ha pontosan írtad le az észlelt hibát, akkor kábeltörés esete forog fenn. A géped házvégénél, vagy néhány cm-rel odébb.. (persze a finom port néha nem árt kifúvatni)
Ha majd pontosan a végére jártál a dolognak és megodódik a problémád akkor majd légyszi írd le hogy mi volt a baj! (mindenki okulására.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!