Hogy, és hol lehet keresni vezetékes, nem akkus, szénkefe nélküli sarokcsiszolót?
szerszamouzlet.hu
szerszamdoboz.hu
Ezeknel a szuroben ki tudod valasztani hogy halozati, az hogy kefementes meg altalaban az adott gyarto tipusszamozasaban talalhato. De a leirasban is valoszinuleg ki van emelve.
Ez ertem mit akarsz, meg szerintem mas is, csupan leirtam hogy azokban a szerszam webaruhazakban ahol kapsz ilyet, hogyan tudsz raszurni. A szenkefes es a szenkefementes a szurokben altalaban nem valaszthato kriterium. Az osszes szerszamaruhazbol rendelek rendszeresen, ismerem oket es a webaruhazukat.
Esetleg a gyartok weboldalan talalsz olyan szurest hogy kefe mentes.
"Hogy, és hol lehet keresni vezetékes, nem akkus, szénkefe nélküli sarokcsiszolót?"
A válaszokból látom, hogy nagyon alapos ember a Tisztelt kérdező. A teljességre törekszik, ezért tájékoztatom, hogy nálam is található vezetékes, nem akkus, szénkefe nélküli sarokcsiszoló. Ráadásul mindjárt kettő is!
Az egyikben elhasználódott a szénkefék, és ezért kiszedtem a csonkokat, a másik pedig leégett, és az egész belseje tönkrement.
Úgy gondolom, mindkettő megfelel a Tisztelt Kérdező speciális igényeinek, és a keresés módját is javaslom hasonlóképpen ezen a honlapon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!