Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy, és hol lehet keresni...

Hogy, és hol lehet keresni vezetékes, nem akkus, szénkefe nélküli sarokcsiszolót?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 04:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Google

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha van köztük akkus a bocsánat nem néztem végig mind. De a Google neked is segít.

2020. szept. 13. 07:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Hiába tettél be 4 linket, 2 találat van benne csak. Az egyik ugyanaz, a másik meg akkus. Ezt a kettőt kidobta nekem is... De nyolcvanmilliárdnyi akkusat is... Épp ezért kérdeztem, mert én ilyeneket keresek. Ilyenek közt akarok válogatni, nem eközt a kettő közt.
2020. szept. 13. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor ez egy apróhirdetés?
2020. szept. 13. 14:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Úgy akarok keresni, hogy olyat találjak, amilyet keresek... A 80000 akkus közt 1-2 releváns találat nem jó keresési mód...
2020. szept. 13. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:

szerszamouzlet.hu

szerszamdoboz.hu

Ezeknel a szuroben ki tudod valasztani hogy halozati, az hogy kefementes meg altalaban az adott gyarto tipusszamozasaban talalhato. De a leirasban is valoszinuleg ki van emelve.

2020. szept. 14. 12:32
 6/12 A kérdező kommentje:
:D Tényleg senki nem akarja érteni, hogy csak azt akarom találni, amit keresek?!!! Mert azt keresem, amit... Ha én vezetékes szénkefementes flexet keresek, akkor egyértelmű, hogy vezetékesről van szó, és nem akkusról, tehát ne találjon szénkeféset, se akkusat, csak szénkefementes vezetékeset!
2020. szept. 14. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez ertem mit akarsz, meg szerintem mas is, csupan leirtam hogy azokban a szerszam webaruhazakban ahol kapsz ilyet, hogyan tudsz raszurni. A szenkefes es a szenkefementes a szurokben altalaban nem valaszthato kriterium. Az osszes szerszamaruhazbol rendelek rendszeresen, ismerem oket es a webaruhazukat.

Esetleg a gyartok weboldalan talalsz olyan szurest hogy kefe mentes.

2020. szept. 14. 13:58
 8/12 A kérdező kommentje:
De ezek is olyan gyártók amikről sose hallottam. Meg ha keresnék olyat, hogy a világösszesgyártója lista, és találnék is, akkor sem mondanám jobbnak a szűrést, AMI NINCS, hisz minden egyes gyártótól meg kéne kérdeznem külön-külön...
2020. szept. 14. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Google-be írd be így:

vezetékes szénkefementes sarokcsiszoló -akku -akkus

A "-" jelet követő szavakat NEM tartalmazó találatokat ad így.

Nekem ez az első 2 találat:

[link]

[link]

2020. szept. 17. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:

"Hogy, és hol lehet keresni vezetékes, nem akkus, szénkefe nélküli sarokcsiszolót?"

A válaszokból látom, hogy nagyon alapos ember a Tisztelt kérdező. A teljességre törekszik, ezért tájékoztatom, hogy nálam is található vezetékes, nem akkus, szénkefe nélküli sarokcsiszoló. Ráadásul mindjárt kettő is!

Az egyikben elhasználódott a szénkefék, és ezért kiszedtem a csonkokat, a másik pedig leégett, és az egész belseje tönkrement.

Úgy gondolom, mindkettő megfelel a Tisztelt Kérdező speciális igényeinek, és a keresés módját is javaslom hasonlóképpen ezen a honlapon...

2020. szept. 20. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!