Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A szigetelőt szét lehet...

A szigetelőt szét lehet szedni egy csíkra vagy így duplán kell felrakni mint ahogy a képen van?

Figyelt kérdés
Ajtót akarom körbeszigetelni szovetelő csíkkal,vettem 4 métert de ha jól látom szét lehet szedni akkor az már 8 méter. De így kell felrakni az ajtónál körbe vagy szét lehet szedni egy csíkra?

2020. okt. 15. 15:16
 1/7 A kérdező kommentje:

Bocs a képet elfelejtettem 🙂

[link]

2020. okt. 15. 15:18
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Szét lehet, csak az a kérdés, hogy érdemes-e?!
2020. okt. 15. 15:32
 3/7 A kérdező kommentje:

2/

Ha szét szedem akkor pont rá megy az ajtó csíkra ha nem szedem szét meg hajtani kell kicsit de mondjuk lehet benne valami.

egy csíkban így néz ki [link]

két csík nem szétszedve meg így [link]

és mi a szabályos felrakása?

2020. okt. 15. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a dobozát, azon tuti hogy az lesz, 8 méter. Pont hétvégén csináltam a padajtót, ott is így volt a dobozban a 2*3 méter. Simán kettészalad, mert így van tervezve.
2020. okt. 15. 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:

4/

Nem dobozosat vettem hanem kimérték a boltban egy nagy dobozban.Tehát akkor ketté szedve kéne feltenni?

2020. okt. 15. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szét kell szedni.

De mennyi a hézag mérete? Ránézésre a fotón P profilú csíkot választottál. Ez kb 5,5 mm-ig jó...

2020. okt. 15. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:

6/

Hát ez egy régebbi fa bejárati ajtó itt ott minimális deformitással.

2020. okt. 15. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!