Felsőrész vitrines szekrényt önmagában hogyan lehet biztonságosan felszerelni? lásd alább
vettem egy szekrénynek csak a felső részét, mert azt írták külön vásárolható, és én azt hittem külön fel is szerelhető, de átverés volt, mert nem adtak a felszereléshez semmit, a konstrukció sem úgy volt kitalálva (pl. alsó részen valami nem volt élfóliázva, tehát úgy árulták hogy a szett másik részére kéne rárakni)
hogyan tudom meghackelni és felszerelni biztonsággal? miket kell vegyek hozzá, milyen vasat, hány darabot, mérettől függően, hogy a terhelése megfelelő legyen? 170cm széles vitrines szekrény, 3 polc
Nem átverés volt. Gondolom más szekrényekkel is össze lehet kombinálni egy szekrénycsaládon belül. Tehát nem önálló darabnak készült.
Veszel bármilyen szekrény rögzítőt 3db ot 10-es tiplit, és állványcsavart. Az megtartja. A fal anyagát nem írtad, tipli fajtát ahhoz kell venni.
Meglehet lentről is.
Ezt a fajta belülre valò, rakhatod fel és le is.
A műanyag takaró, többféle színben van.
Én alul egy léccel rögzitettem.
Szépen lecsiszoltam , lefestettem a szekrény szinére és azt fogattam fel, jól tartja a súlyt.
A szekrény felső részét pedig oda csavaroztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!